Blog

Teknolojinin gelişimi ile birlikte prostat rahatsızlıklarında sıklıkla kullanılmaya başlanan Holep rehabilitasyon usulü; iyi mizaçlı prostat gelişmesinde BPH acısız ve süratli bir rehabilitasyon uygulamasıdır. Lazer kullanımı ile idrar kanalı içerisinden kapalı olarak reelleştirilen Holep rehabilitasyon operasyonu, hastalar açısından oldukça rahat bir uygulamadır.

İstanbul Holep Cerrahisi konusunda çalışmalar yapan Prof.Dr.Murat Arslan ile iyi huylu prostat büyümesinin tedavisi var.

Prof.Dr. Murat Arslan ve uzman ekibi tarafından kapalı gerçekleştirilen Holep tedavi yöntemi, işlem sonrası hastanın kısa bir dinlenme süresi ile günlük hayatına devam etmesini sağlamaktadır. Kısa bir tedavi işlemi ve dinlenme sonucunda iyi huylu prostat büyümesi (BPH), semptomlarını tamamen ortadan kaldıran Holep tedavi yöntemi ile tekrardan sağlığınıza kavuşabilirsiniz.

 

Prostatlar, erkek bedeninde kestane büyüklüğünde bulunan dış idrar kanalını çevreleyen salgı bezleridir. Bu salgı bezleri ergenlikte ve sonrası ileri yaşlarda muhtelif sebeplerle sihrime göstermektedir. Bu gelişmelere ise iyi mizaçlı prostat gelişmesi bph denilmektedir. 18-20 gram ağırlığında bulunan prostat bezleri, prostat gelişmesi ile 200-250 gram ağırlığına erişmektedir. Ürologlara göre prostat gelişmesinde iki değişik tanı oldukça ehemmiyetlidir.

Prostat gelişmelerinde en ehemmiyetli mevzulardan biri olan tanı ve rehabilitasyon düzeyinde öncelikle doğru tanının konulması oldukça önemlidir. Prostat gelişmesinin sebebinin detaylı bir biçimde tahlil edilmesi ve doğru bir tanı konulması gerekmektedir. Tetkik sırasında en ehemmiyetli noktalardan biri iyi mizaçlı prostat gelişmesi ve prostat kanseri ayrımının tanıda yapılmasıdır.

İnsan vücudunda önemli bir işleve sahip olan böbreklerde meydana gelen böbrek kanseri, böbrek dokularında ortaya çıkan anormal büyümeleri ifade etmektedir. Bu dokular üzerinde oluşmakta olan hücre yapısındaki değişmeler sonucunda böbreklerin işlevini yerine getirememesine sebebiyet vererek böbrek tümörü bir diğer adıyla böbrek kanserinin oluşturmaktadır.

Teknolojinin gelişimi ile beraber prostat rahatsızlıklarında sıklıkla kullanılmaya başlanan Holep tedavi yöntemi; iyi huylu prostat büyümesinde (BPH) acısız ve hızlı bir tedavi uygulamasıdır.